Greenfashionqueen
Image default
Banen en opleidingen

Projectmanager / IT project

(Senior) Projectmanager

Beschrijving

Het oefenen van elektronica, dat is jouw passie. Het leiden van een projectteam om gezamenlijk te komen tot een innovatieve oplossing voor de klant, is jouw uitdaging. Als projectmanager heb je veel ongebondenheid, sta je veelvuldig in voeling met de klant en werk je aan technische innovaties. Ben jij technisch sterk, maar weet je ook goed uit de techniek te passen en het ongelijkheid te uitlijnen? dan ben jij denkbaar de versteviging die wij bij neways technologies traceren

Wat ga je doen als (Senior) projectmanager?

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte uitvoering van nietige tot langdurige complexe projecten. De projecten bevinden zich in het stadion van het ontwerpen van hard- en software en elektromechanica. Een project begint in de pilot fase met het opstellen van het projectplan en het projectbudget en eindigt via de pilot aaneenschakeling tot vrijgave voor serieproductie. Onder de projecten werk je herhaaldelijk gezamenlijk met de accountmanager ( s ) en systeemarchitecten van neways technologies en de onderwijzers van de neways productiebedrijven. Wanneer het product klaar is voor massaproductie draag jij zorg voor een goede cessie naar het productiebedrijf. In beraad met de teamleiders stel je per project een neways breed multidisciplinair projectteam gezamenlijk en weet dit team op een inspirerende en coachende wijze aan te sturen. Je formuleert heldere doelstellingen en weet projecten op een strakke en professionele wijze te leidinggeven en te rapporteren.

Tot je taken toebehoren verder:

Het omzetten van de klantvraag in een offerte en concreet projectplan ;
het gelijkschakelen van het projectplan met de opdrachtgever ;
het samenstellen van het projectteam in dialoog met teamleiders ;
leiden van het plan en het projectteam, het besturen van :
planning, kennisgeving, sociale groep, logistiek, kwaliteit, kosten en risico ’s ;
geestelijk afvaardigen van kennisgeving en kennen ;
verzorgd en uitbreiden van het relatienetwerk met zakelijke klanten en vrouwen.

Wat vragen we van je als (Senior) projectmanager?

Van nature ben je maatschappelijk, communicatief sterk en onderhoud je gemakkelijk zowel externe als inwonende relaties. Ondernemerschap en resultaatgerichtheid zijn key in deze functie en je begeleid projecten dan ook succesvol van start tot eind. Bovendien weet je op een goede wijze de balans te vind tussen technische kleinigheid en het overzicht in het plan op uitgestrekte lijnen. Om het technisch complexe werkveld waar wij ons in begeven te snappen, is het van gewichtigheid technisch inzicht en affiniteit te bezitten met het werkveld dat zich richt op elektromechanica en hard- en software. Vanuit jouw pragmatische en flexibele tijdgeest ben je gefocust op het eindresultaat. Je bent een zelfstarter en proactief in het uitvoeren van je werk, waarin we jou een goede begeleiding bieden om onze wijze van werken eigen te maakt.

Verder vragen we:

Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in technische positie van bv. Elektronica relevante opleidingen en cursussen op het gebied van projectmanagement, bv prince 2 ; ruime ervaring als projectmanager in een vergelijkbare functie ; ervaring met vormgeving en affiniteit met productieprocessen zijn een pre ; volledig beschikbaar ; goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het nederlands als engels, duits is een pré. Taxistandplaats is son en je bent bereid om somwijlen naar onze locatie in echt te rondreizen of de taxistandplaats is echt, met bereidwilligheid om somwijlen naar onze locatie in son te reizen. Soms ben je ook present op onze vestigingen in enschede en erfurt ( d ).

Wat bieden wij je als (Senior) projectmanager?

In de rol van (Senior) projectmanager bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde ontwikkelomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te geeft aan de ontwikkeling en winstgevendheid van neways. Wij bieden je een volledig positie hierbinnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en plek voor persoonlijke ontwikkeling.
Ongeacht een gepast gage bieden wij secundaire arbeidsvoorwaarden zoals :
27 vakantiedagen 13 adv-dagen 8 % vakantiegeld flexibele begin- en eindtijden opleidingsmogelijkheden pensioenregeling reiskostenvergoeding na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de plek je rol autonoom te vervullen. Op termijn zijn er onderschikkend van je ambities genoeg doorgroeimogelijkheden.

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele charter ’s en paspoort te zien krijgen.

Waar kom je te werken als (Senior) Projectmanager?

Neways electronics international is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige sociale groep, bestaande uit een holding met geheel getal werkmaatschappijen in nederland, duitsland, slowakije, tsjechië en china. We vinden niet exclusief onze medewerking aan klanten fundamenteel, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2. 943 collega ’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten volwassene nuttigheid aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere medewerking en een verdere toename van de kwaliteit van onze producten : producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn : proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid

Over neways technologies

Neways technologies – opgericht in 1985 bestaat uit diverse ontwikkelteams van totaal ruim 220 ontwikkelaars, die hun werkzaamheden exporteren op verscheidene locaties bij de verscheidene werkmaatschappijen in son, enschede, echt en erfurt ( europees land ). Neways technologies biedt een combinatie van services over de totale product lifecycle van hoogwaardige industriële elektronicatoepassingen. Deze services existentie uit co-development tot en met sustaining diensten.

https://www.vindazo.nl/keywords/it-project-manager.html