Greenfashionqueen
Image default
Mode en Kleding

Geef je zomergarderobe meer pit met Havaianas

Geef je zomergarderobe meer pit met de hulp van Havaianas. Deze teenslippers zijn iconisch geworden omdat ze verkrijgbaar zijn in een grote verscheidenheid aan kleuren, stijlen en thema’s. Met deze schoenenlijn kun je de relaxte houding van de zomer het hele jaar door vastleggen met een van hun bepalende kenmerken, een getextureerd voetbed met een rijstachtig patroon. Dit kenmerk is een eerbetoon aan de Japanse sandalen die integraal deel uitmaakten van de eerste schoenen in de collectie en die vandaag de dag nog steeds een sterke invloed hebben. Kies nu je favoriete paren uit om er zorgeloos en cool uit te zien tijdens een casual evenement op je agenda.

Vind delicaat ontworpen teenslippers met bloemen die voorzien zijn van een stevige streep langs de zool en kleurrijke bijpassende bandjes. Een gewatteerd voetbed bevat een ontwerp met tientallen kleine bloemetjes voor ingewikkelde details. Deze opties zijn zeer geschikt om te dragen met kleding die al een bloementhema heeft, omdat ze een hele outfit op een mooie manier bij elkaar kunnen trekken.

Of zoek naar spannende teenslippers met neonstrepen, compleet met een klassiek ontwerp dat slim is aangepast aan de hedendaagse stijlen. Andere mogelijkheden met patronen zijn stippen langs de onderkant van de schoen en een effen bandje in een contrasterende kleur. Welke stijl je ook kiest, ze voegen een leuke twist toe aan je ensemble.

Kies voor metallic slippers om te genieten van schoenen met glanzende bandjes. Deze ideeën vangen het licht op en geven je voeten een glamoureuze uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende aangename tinten, wat ze extreem veelzijdig maakt. Probeer ook eens een gedurfde look door te kiezen voor grafische slippers. Sommige hebben een opvallend geometrisch ontwerp, terwijl andere een kleurschakering hebben die verwant is aan prachtige voorbeelden van moderne kunst.

Het maakt niet uit welke Havaianas je kiest, ze houden je voeten comfortabel terwijl ze de nadruk leggen op persoonlijke stijl.

Vind zelf de leukste Havaianas tegen een lage prijs in de Havaianas sale van The Little Green Bag!