Greenfashionqueen
Image default
Bedrijven

Waarom is geld investeren vandaag de dag zo populair?

Geld investeren is populair omdat de rente op spaarrekeningen vrijwel nihil is. U ontvangt vrijwel nergens nog rente. Waar het wel gebeurt zijn het zulke kleine bedragen dat het nauwelijks nog zoden aan de dijk zet. Steeds meer banken berekenen negatieve rente voor mensen met een groot vermogen. Dan kunt u beter uw geld investeren in een vakantiewoning in Frankrijk of een andere populaire vakantiebestemming. Investeren in vastgoed wordt dan ook snel populairder onder vooral particuliere beleggers. U koopt een vakantiehuis, dit wordt uiteraard ook uw eigendom en geniet van een vast rendement per jaar.

Geen zorgen over onderhoud en het werven van huurders

Als u besluit om te investeren in vastgoed via Center Parcs Vastgoed dan kunt u rekenen op zorgeloos genieten van uw investering. Uw vakantiewoning of -appartement wordt door Center Parcs Vastgoed verhuurd. Zij hebben hier uiteraard ruime ervaring mee. De kosten voor onderhoudswerkzaamheden en reparaties zijn voor rekening van Center Parcs Vastgoed. Hiervoor wordt een vaste vergoeding per jaar in rekening gebracht. Wat overblijft na aftrek van alle kosten is het rendement dat aan de eigenaar wordt uitgekeerd. Dit is een vast bedrag. U loopt dus geen risico als er sprake is van leegstand of onverwacht duurder uitvallend onderhoud.

Investeer nu in een mooi vakantiehuis en profiteer van het aantrekkelijke rendement

U kunt op de website van Center Parcs Vastgoed meer informatie vinden over investeren in vastgoed. Wilt u uw geld investeren dan kunt u direct zien welke projecten op dat moment beschikbaar zijn. De vaste verkoopprijs wordt eveneens vermeld. U kunt meteen bepalen of deze investering voor u aantrekkelijk is of niet. Het gaat altijd om vakantiewoningen en appartementen op aantrekkelijke locaties die zeer gewild zijn bij vakantiegangers. U kunt direct investeren als u dat wilt. Wilt u eerst meer weten? Dan staat de klantenservice voor u klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden. Zo neemt u altijd een weloverwogen beslissing over uw vermogen.