Greenfashionqueen
Image default
Bedrijven

Werkrelaties verbeteren door een 1-daagse training als hr-manager in Noord-Holland

Ben je een hr-professional en hou je je binnen het bedrijf bezig met het optimaliseren van werkrelaties, teamprestaties en verzuimreductie? Wil je daarnaast medewerkers ondersteunen bij hun ontwikkeling en het benutten van talenten? Dan is het aan te raden om hiervoor een training te volgen. Tegenwoordig zijn er genoeg bedrijven die trainingen en cursussen aanbieden waarin je als hr-professional leert hoe je medewerkers kunt motiveren en ondersteunen, met teamoptimalisatie als gevolg. L&D Support Nederland is een bedrijf gevestigd in Haarlem dat dergelijke trainingen aanbiedt. Zij werken op basis van de Profilizer Methode en bieden onder andere een 1-daagse training voor een hr-manager aan, bij hen op locatie in Noord-Holland.

Het ontwikkelen van soft skills binnen jouw team

Voor het verbeteren van teamprestaties zijn er verschillende vaardigheden die belangrijk zijn. Denk hierbij aan soft skills, zoals een goede onderlinge communicatie en het op de juiste manier geven en ontvangen van feedback. Ook een goede besluitvorming en het nemen van initiatief vanuit teamleden spelen een grote rol. Hoe kun je hier nu het best op inspelen en welke invloed heb jij hier als hr-professional op? Dat leer je tijdens de 1-daagse training voor een hr-manager bij L&D Support Nederland in Noord-Holland. Niet alleen hr-managers kunnen bij deze specialist trainingen volgen, maar ook voor andere functies zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunnen ook organisatieadviseurs, loopbaancoaches en business-coaches hier terecht.

Neem contact op met deze professionals

Heb je als hr-professional bepaalde doelen die je binnen het bedrijf waar je werkt wilt realiseren? De kans is groot dat een 1-daagse training voor een hr-manager bij dit bedrijf in Noord-Holland daarbij gaat helpen. Reserveer direct om zeker te zijn van een plek op de gewenste dag. Heb je vragen, wil je advies of wil je eerst informeren naar de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de professionals van L&D Support Nederland. Vanuit hun vestiging in Haarlem helpen ze je graag verder.