Greenfashionqueen
Image default
Beauty en verzorging

Welke kappers in Amsterdam zijn er om je kind een populair kapsel te geven?

Zoals al bekend is, is mode stevig gelinkt aan trends, kapsels voor kinderen zijn dit ook. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor het kleine kroost komen en gaan er elk jaar nieuwe trends qua haar. Wil je je zoontje of dochter er blits uit laten zien? Dan zit je hier goed. In dit artikel gaan we een aantal populaire kinderkapsels bespreken. Heb je een kapsel uitgekozen voor je kind? Twijfel dan niet om langs te gaan bij een Amsterdamse kapper. Zo’n kapper zoals Ron Hairstudio knipt het haar van je kind naar behoren.

Vlechten

We beginnen dit artikel met een meisjes kapsel namelijk “vlechten”. Je kan het haar van je dochter invlechten, wat uiteindelijk kan eindigen met een staart. Over het algemeen vinden meisjes dit een erg leuk kapsel, omdat ze het kunnen versieren met glitters, figuurtjes of bloemetjes. Vlechtjes zijn ook flink praktisch, je kan er als meisje zijnde het beste mee sporten als je je haar gevlochten of in een staart hebt.

De boblijn

Een bob is al jarenlang trendy onder meisjes. Voor meisjes is dit een makkelijk te onderhouden kapsel, dat zowel stoer als princes achtig overkomt. Je kan voor een reguliere bob gaan, bij deze variant is al het haar op de zelfde lengte afgeknipt. Het is ook mogelijk om voor een schuine bob te gaan voor een wat stoerdere uitstraling.

De knot

Ook de knot is jaar in jaar uit weer populair. Wat dit kapsel zo leuk maakt is dat het lekker divers is. Je kan er dus verschillende kanten mee op. Denk aan een knot waarin vlechten zijn verwerkt, twee knotten of een knot met de vorm van een donut. Spreken deze kapsel jou aan? Neem dan snel je dochtertje mee naar een kapper Amsterdam.

Opgeschoren

Nu naar kapsel voor de jongens. We beginnen met een opscheertje. Dit betekent dat de zijkant en achterkant van het hoofd flink kort is, maar de bovenkant is daarentegen wat langer. Het is handig om van te voren na te denken over hoelang je het haar op de bovenkant van het hoofd laat knippen. Als je het iets langer laat kan je een stoere kuif naar voren of naar de zijkanten maken.

De pompadour

De pompadour is momenteel in opkomst. Een pompadour is de benaming voor een kapsel waarbij de achter en zijkanten net als bij de opscheer kort zijn, maar de bovenkant is wel vrij lang en heeft veel volume als je het naar achteren kamt.

Ook met je kinderen kan je natuurlijk langskomen bij Ron Hairstudio in Amsterdam. Ze zullen er weer netjes geknipt worden en de blits zijn op school.