Greenfashionqueen
Image default
Beauty en verzorging

De verschillende soorten shampoo bars

Shampoo bars

Voor de primaire haarverzorging heb je shampoo bars. Eigenlijk is dat gewoon normale shampoo maar dan in de vorm van een zeepje. Gebruik technisch klinkt dat misschien ingewikkeld maar dat valt best mee, in combinatie met wat water gaat de bar schuimen en kun je het op je haar gebruiken. Daarbij zijn shampoo bars ook milieutechnisch een stuk beter dan gewone shampoos, er wordt namelijk geen plastic en een stuk minder water voor gebruikt.

Conditioner bars

Om in combinatie met de shampoo bar te gebruiken heb je de shampoo conditioner bar. Eigenlijk werkt het hetzelfde als de shampoo bar en is het dus heel gemakkelijk te gebruiken. Een conditioner zorgt ervoor dat je haar gladder, makkelijker doorkambaar en sterker wordt, heel belangrijk om te gebruiken dus! Een bijkomend voordeel aan de conditioner bar is dat het een stuk langer meegaat dan de gewone conditioner.

Body bars

Er is natuurlijk niet alleen haarverzorging in de vorm van bars, je hebt tegenwoordig namelijk ook de bodybar. De werking is vrij simpel; wrijf tijdens het douchen je lijf in met een body bar, laat het even intrekken en je bent klaar. De hydraterende werking zal je huid sterker en soepeler maken. Daarbij zijn body bars ook nog eens duurzaam en volledig natuurlijk geproduceerd.

Face bars

Iedereen wast zijn/haar lijf onder de douche maar het gezicht wordt nog wel eens vergeten. Dat is raar, want je gezicht vereist ook goede verzorging. Daar zijn nu face bars voor ontwikkeld die specifiek voor het gezicht zijn. Doordat deze 100% natuurlijk zijn, er geen parfum of alcohol in zit en ze erg zuinig in gebruik zijn, is het ideaal voor je gezicht.

Haarmasker bars

Milieutechnisch zijn de bars een ideale oplossing en je hebt nu voor iedere soort haar en lichaam product een soort bar, dus ook de haarmasker bar. Als je last hebt van droog of pluizig haar is het gebruik van deze haarmasker bar zeker een aanrader. Het voedt en hydrateert je haar op een manier die gewone shampoo niet kan bieden waardoor het extra sterk en zacht wordt.