Greenfashionqueen
Image default
Beauty en verzorging

Labiaplastie: Dit kun je verwachten

Ben je niet tevreden over jouw binnenste schaamlippen en wil je daarom een labiaplastie uit laten voeren? Dan moet je jezelf goed voor gaan bereiden. Het is een ingreep die namelijk niet zomaar

uitgevoerd wordt. Daarbij zijn er nog veel meer redenen te bedenken waarom je deze operatie zou ondergaan. Je moet dan goed gaan kijken naar de klinieken in de omgeving die de operatie uit kunnen voeren. Een van de klinieken is ABC Clinic. Maar wat kun je eigenlijk allemaal verwachten van deze operatie? Onderstaande informatie neemt jou mee door de behandeling en wat erbij komt kijken.

 

Een labiaplastie bij verschillende ongemakken

Een labiaplastie wordt uitgevoerd wanneer de binnenste schaamlippen vergroot zijn. Dit kan voor veel ongemakken zorgen. Zo kunnen activiteiten soms pijnlijk aanvoelen, doordat de schaamlippen tegen elkaar aan schuren of zelfs dubbel komen te zitten. Ook tijdens het vrijen zal het voor problemen kunnen zorgen. Daarnaast brengt het jouw zelfvertrouwen wellicht naar beneden, omdat je een bepaald beeld hebt van het uiterlijk. In alle gevallen kun je overgaan tot deze schaamlipcorrectie, zodat de problemen aanzienlijk gaan verkleinen en de correctie jouw zelfvertrouwen weer omhoog brengt. Het kan daarom altijd een goede keuze zijn.

 

Een kleine ingreep met grote resultaten

Een labiaplastie is een kleine ingreep. Hierbij wordt het huidoverschot van de kleine schaamlippen weggehaald. Hiervoor wordt in eerste instantie een snee gemaakt in de schaamlippen. Daarbij zal er dus geen volledige amputatie uitgevoerd worden, maar alleen het hoognodige. Het is daarom een ingreep die ook niet al te veel tijd in beslag gaat nemen. Het kan wel zorgen voor een onregelmatig litteken bij de schaamlippen. Het zal daarom nooit volledig gelijk worden. Echter hoort dit ook bij het menselijk lichaam. Te veel symmetrie gaat er altijd onnatuurlijk uitzien en dit wil je ook weer gaan voorkomen.

 

Een korte behandeling

De behandeling bij de labiaplastie is over het algemeen kort. Je kunt vaak dezelfde dag nog naar huis. Er worden namelijk hechtingen ingezet en je kunt gaan koelen. Dit zorgt ervoor dat de zwellingen niet al te groot worden. De hechtingen lossen vanzelf op. Hier hoef je dus niet meer naar te kijken. Wel wordt er nog een nieuwe afspraak ingepland in de kliniek om te zien hoe het genezingsproces verloopt. Hier kun je eventueel ook nog vragen stellen als je denkt dat iets niet goed gaat. De professional kijkt dan altijd met jou mee.

 

Ga zelf voor goede resultaten

Dankzij de labiaplastie zien jouw schaamlippen er weer goed uit. Dit zal jouw zelfvertrouwen een flinke boost gaan geven. Daarnaast zullen de ongemakken met verschillende activiteiten aanzienlijk gaan verkleinen. Binnen enkele weken ga je het resultaat ervaren en kun je alles weer doen in het dagelijkse leven. Door alles zo goed mogelijk uit te laten voeren door ABC Clinic zorg je ervoor dat je alleen nog maar gaat profiteren van de voordelen, terwijl de ingreep zelf niet heel veel voorstelt. De mogelijkheden liggen voor jou in het verschiet en je kunt weer genieten.