Greenfashionqueen
Image default
Beauty en verzorging

Arinagels Helmond | Manicure, gellak en nail art

Specialist in gellak en nagelverzorging in Helmond.  

Hallo, leuk dat je komt kijken op deze pagina Arinagels.nl. Voor juiste behandeling van je nagels ben je bij mij aan het juiste adres. Met 45 minuten nagelverzorging bereid ik jouw nagels voor om de gellak verzorging gereinigd af te ronden. Maar alsmede voor een nagel versteviging, gel lak, BIAB (Builder In A Bottle), gel nagels, stamping en nagel art sta ik voor je klaar. Voor de standaard gellak treatment staat circa 60 minuten. Wil je nagel art door middel van folie of stamping? Dan komt hier plusminus 20 minuten tot een half uurtje bij.

Je gaat gegarandeerd met perfecte nagels bij ons de deur weer uit. Omdat ik van degelijkheid houdt gebruik ik uitsluitend kwaliteitsproducten. Ik gebruik doorgaans de merken Bo Nail systems en Nail art producten van Moyra. Ik garandeer daarom altijd dat je wekenlang plezier van je nagels zal hebben na een bezoek aan onze nagelsalon.

Gellak Helmond

De functie van gellak.

Met een speciale werkwijze word dit op de nagels aangebracht. De gellak is een nagellak die middels een speciale lamp hard word. Deze lamp noemen we een manicure of LED lamp. Dit blijft dus zeer lang op je nagels zitten omdat deze lak veel harder word dan standaard lak. Door de LED lamp droogt de lak erg vlug wat natuurlijk een voordeel is. Gellak is gepast voor acryl- of gelnagels maar natuurlijk ook voor je eigen natuurlijke nagels. Met een gellak Helmond heb jij dus wekenlang genot van je mooie, gelakte nagels. Uiteraard dat gellak een stuk duurder is dan standaard nagellak. Daar staat tegenover dat jou nagels veel langer fraai blijven. Het advies is om voor het plaatsen van jou gellak je handen en nagels te laten verzorgen d.m.v. een manicure. Vraag onze nagelspecialist naar de goede combinatieprijs van een nagelverzorging met een gellak.

Manicure Helmond

De manicure is een complete verzorging voor je handen en nagels. Arinagels heeft enkele goede cursussen afgerond om de manicure op een juiste methode uit te kunnen voeren. Als finishing touch word er veelal gekozen voor een gellak na de nagelverzorging treatment. Vanzelfsprekend is nail art, French manicure, stamping of BIAB ook beschikbaar in mijn nagelsalon. Hoe werkt een manicure? Bij een manicure starten we met het schoonmaken en weken van de nagels met een speciale vloeistof. Dit zorgt voor milde nagelriemen. Zo kan ik de nagel riemen gemakkelijk achterwaarts drukken en eventuele losse velletjes simpel en pijnloos schrappen. Aansluitend vijl ik de nagels op de door jou gewenste lengte en uiteraard verder in de nagelvorm die jij wilt. Je handen en nagels zien er volmaakt verzorgd uit.

Extra opties bij een nagelverzorging Helmond

Nagenoeg al mijn bezoekers kiezen naast de standaard nagelverzorging ook voor de gellak beurt. Ik adviseer altijd een gellak, omdat je dan zeker 3 weken lang kan genieten van je mooie nagels. Wil jij graag langere nagels dan je natuurlijke nagels? Informeer dan naar de opties. Gelnagels op jouw eigen nagels bouwen behoord ook tot de opties. Uiteraard mag een mooie gellak dan niet missen.

Nail art Helmond

Het is mogelijk je nagels verfraaien in ieder ontwerp dat jij wilt. D.m.v. stamping kan ik schitterende plaatjes op je nagels drukken. Je kunt een keuze maken uit een bepaald onderwerp voor op je nagels. Zoals de thema’s Kerst, Halloween, Carnaval en Pasen. Maar ook een creatie in een bepaalde tint is een mogelijkheid. Kortom, er is ontzettend veel mogelijk!

Contact

Stuur gerust een WhatsApp bericht of email voor extra voorlichting of prijzen, of bezoek mijn internetpagina arinagels.nl

Groetjes Arina

Arinagels.nl

https://arinagels.nl/