Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Handige gadgets voor in de auto

Veel Nederlanders brengen veel tijd door in de auto. Ze moeten bijvoorbeeld elke dag naar hun werk rijden. Het is dan fijn als je wat gadgets hebt die de autorit wat makkelijker en leuker maken. Lees snel verder voor een aantal handige tips.

Wil je graag weten waar jouw auto staat? Dan zou je een GPS tracker moeten nemen. Met deze tracker kun je op je telefoon kijken waar je auto staat. Zeker als je je auto wel eens uitleend is het handig om te weten. Als je een wat oudere auto hebt wil je af en toe de bandenspanning opmeten. Met de controleset die je in de sigaretten aansteker steekt ku nje via de sensoren de spanning opmeten. Erg handig dus! Voor de veiligheid is een gordelsnijder en glashamer een must. Het snijdt gordels door en je kunt er gemakkelijk een ramen mee inslaan. Laat je af en toe wel eens wat vallen tussen de stoelen in de auto? Dat is vervelend omdat je er erg moeilijk met je armen tussen kunt om iets op te pakken. Met de drop stop heb je dit probleem niet meer. Je stopt het ding tussen de stoel en middenconsole. Er kan nu niks tussen vallen.

Wil je liever het verkeer achter je in de gaten houden? Of wil je wat hulp bij inparkeren in krappe parkeerplaatsen? Dan zou je een achteruitrijcamera kopen. De monitor zet je op het dashboard zodat je goed beeld hebt. Een aan te raden merk is de camos camera met hoge kwaliteit beeld en zonder storingen.

Wil je liever een leuke gadget? Wat dacht je van de flessenkoeler. Dit is een gadget die je op de auto kan bevestigen. Je kan er een fles champagne of een ander drankje op plaatsen die gekoeld wordt tijdens het rijden door de wind. Hierdoor heb je een koude fles drank als je op je bestemming aangekomen bent.

https://www.vanzwitserland.nl/