Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Het corrigeren van de oogleden

Het corrigeren van de oogleden en dan vooral van de bovenste oogleden is tegenwoordig een populaire ingreep bij de plastische chirurg. Het is dan ook een kleine ingreep maar wel een met grote resultaten.

Het is mogelijk om de bovenste en de onderste oogleden te corrigeren. Het corrigeren van de bovenste oogleden is wel de ingreep die het vaakst wordt uitgevoerd. Hier valt natuurlijk vaak ook de meeste winst te behalen. Het overhangen van de bovenste oogleden kan namelijk voor veel verschillende en vervelende klachten zorgen. Hierbij kan gedacht worden aan een infectie aan de oogleden omdat deze niet goed schoon te houden zijn, maar ook aan klachten van vermoeidheid en hoofdpijnklachten. Kortom, het is dus fijn om te weten dat daar zeker iets aan te doen is. De bovenooglidcorrectie ervaringen zijn bovendien ook goed. De meeste mensen zijn na een ooglidcorrectie meer dan tevreden en vaak is er ook geen herhaling nodig van de ingreep.

Het bovenooglidcorrectie herstel valt bovendien ook mee. De ingreep zelf hoeft niet onder narcose plaats te vinden. Hierdoor wordt de genezingstijd ook aanzienlijk ingekort, omdat je niet dus ook nog van de narcose hoeft te herstellen. De ingreep vindt gewoon plaats onder plaatselijke verdoving en duurt vaak minder dan een uur. Gelijk na en in de tijd na de ingreep is het vooral ook erg belangrijk om te zorgen dat je je ogen goed koelt. Dit wil je doen om te voorkomen dat je al te veel blauwe plekken en zwellingen krijgt. Wanneer je dat doet, zou je binnen een periode van twee weken zeker weer toonbaar moeten zijn voor de buitenwereld. Uiteraard kun je natuurlijk ook wel weer eerder aan de slag, wanneer je genoeg oogzicht hebt en niet teveel last hebt van de zwellingen die kunnen optreden na het uitvoeren van de ooglidcorrectie. 

http://www.faceland.nl