Greenfashionqueen
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

De dozen van de Dozenhal

Wist u dat er heel veel verschillende soorten dozen te krijgen zijn in de Dozenhal? We verkopen een aantal soorten die geschikt zijn voor specifieke dingen. Onze gebruikte dozen zijn bijvoorbeeld extra goedkoop, en ook nog eens milieuvriendelijk! Zuinig op het milieu en onze klanten, zeggen we maar. Daarnaast kunt u bij ons gloednieuwe dozen krijgen die van topkwaliteit zijn, door onszelf gemaakt en getransporteerd. We verkopen ook tabaksdozen, deze zij speciaal gemaakt om zeer zwaar materiaal mee te vervoeren. Wanneer u dus op zoek bent naar dozen die geschikt zijn om uw zware product te vervoeren zonder dat ze scheuren, zijn dit de dozen voor u. Ook zitten er palletdozen in ons assortiment, deze zijn erg handig voor heel grote producten omdat ze zelf ook groot zijn.

Persoonlijke dozen

Persoonlijke dozen zijn ook mogelijk bij de Dozenhal, ze kunnen allemaal door ons bedrukt worden namelijk. Het kan alleen een logo zijn van de organisatie, maar complete bedrukking met persoonlijk ontwerp is uiteraard ook mogelijk. Alles kan, u hoeft er enkel om te vragen. Wilt u weten wat de verwachte kosten zijn van al deze soorten dozen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, dan kunt u zichzelf zo goed mogelijk informeren. Het voordeel van de Dozenhal is dat we de volgende dag al kunnen gaan leveren wanneer u vandaag bestelt! Het transport is van ons, dus u kunt er zeker van zijn dat de dozen in goede staat aan zullen komen. Doordat wij de controle hebben, weten we ook ten alle tijden waar onze chauffeurs zijn, hierdoor kunnen we u informeren wanneer het langer zal duren.

Kies voor de Dozenhal

Voor de Dozenhal kiezen is een goed idee. Niet voor niets hebben wij de grootste voorraad aan kartonnen dozen in heel Nederland! Met meer dan 2500 formaten is ons assortiment ontzettend groot. Niet alleen hebben we 2500 formaten in ons assortiment, maar ook 2500 formaten die op voorraad zijn, die dus ook direct geleverd kunnen worden wanneer nodig. Dat is pas makkelijk. Aarzel niet te lang, bestel vandaag nog bij de Dozenhal!